lauantai 15. maaliskuuta 2008

Non serviam

Olinkin odottanut ensimmäistä vastalausetta, ja olen tyytyväinen, että se tuli näinkin nopeasti. Olisin tosin kaivannut hieman artikuloidumpaa purkausta - yksi tarkoitukseni tätä blogia kirjoittaessani on nimenomaan valtavirran myyttien purkaminen.

Oletin kyllä jo aikaisemmin ilmaisseeni riittävän selkeästi, että minulle riittää aivan mainiosti yksi nainen, jos hän on se oikea. Kenties se, että mies tiedostaa olevansa seksuaalinen olento, ärsyttää sisälukutaidottomuuden asteelle ihmistä, joka on blogin alkuun päästyään ihastellut, että voi kun ihanaa, tuollaisiakin miehiä on vielä olemassa!

Sellaisia miehiä, joiden piirteitä minuun oli ehkä aluksi helppo projisoida odotuksina, on toki olemassa. Rajansa tietäviä herrasmiehiä, jotka odottavat sitä oikeaa, eivätkä ennen tuota kaunista kohtaamisen päivää kehtaa lihan iloista haaveillakaan. Sellaiset miehet ovat niitä paljonpuhuttuja vain ystäviä. Sellaisista ihmisistä tulee joko yhä surkeampia nahjuksia tai katkeria naisvihaajia - tai minunkaltaisiani.

Olen valinnut terveellisimmän mahdollisen polun. Muut polut eivät ole johtaneet minua muualle kuin itseinhon ja yhä viheliäisemmäksi käyvän pornografian äärelle.

En pyri keräämään kaatoja. En pyri pönkittämään egoani vanaveteen jäävillä naisilla. Mutta jos tuomitsen jo etukäteen ilman kieroilua ja kusetusta tapahtuvat irtosuhteet, suljen itseltäni väylän, jonka sulkemiseen ei ole olemassa minkäänlaisia pakottavia moraalisia perusteita.

Jos saisin sormiani napsauttamalla heti kaiken, olisin vakituisessa, ehdottoman monogaamisessa suhteessa naisen kanssa, jota rakastan. Maailma ei toimi niin, ja minä en aio enää katkeroitua sitä odottaessa, vaikka jotkut harhaanjohdetut yksilöt kuinka toivoisivat minun uhraavan itseni keinotekoisen, toivottoman ja valheellisen miesihanteen vuoksi.

Niille, jotka eivät kaipaa romanttisen piikikkäitä orjantappurakruunuja, vaan haluavat seurata yhden miehen tietä vapauteen, on huomenna luvassa jälleen ärsyttävän numeroitu raportti Turun reissulta, jolla olen juuri tällä hetkellä.

Ei kommentteja: