sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Raportti 4

Sanojensa mittainen mies tarjoaa lupaamansa raportin, vaikka hirveästi ei kyllä raportoitavaa ole.

Lähdin viikonlopuksi Turkuun - livemusiikin perässä, jälleen kerran. Perjantain keikka oli kenties marginaalisinta mahdollista musiikkia, joten yleisö oli huomattavan miesvoittoinen. Lauantaipäivä meni pitkälti kaverin luona Xboxia pelatessa ja videoita katsellessa. Lauantai-illan bändi taas koostui kotikaupungin tutuista, joten suurin osa ajasta ennen varsinaista keikkaa meni bäkkärillä paskaa jauhaessa. Keikan jälkeen oli tarjolla autokyyti takaisin kotiin, ja minua kieltämättä kiinnosti mutkaton, ilmainen kyyti ja mahdollisuus päästä jo samana yönä takaisin omaan sänkyyn kuin enemmän kuin mikään muu.

Yhden tytön kanssa vaihdoin muutaman sanan baaritiskillä, ja reittiohjeiden kysyminen turkulaisilta kävi kevyestä arjen lähestymisharjoituksesta. Siihen se sitten jäikin.

Hauskaa oli joka tapauksessa, ja sehän oli pääasia. Vaikka en aiokaan päästää itseäni vähällä, en kuitenkaan - toisin kuin eräs muu bloggaaja - tee tätä suorittaakseni, tai todistaakseni kenellekään muulle mitään muuta kuin ihmisen luontaisen sopeutumiskyvyn, vaan kehittyäkseni ihmisenä ja nauttiakseni elämästä.

Ei kommentteja: